Söjtör 2020. október 24.

 NOHAdmin  |   2020. október 15., csütörtök  |   0

Mórahalom, 2018. június 30.Söjtör 2020. október 24, Söjtörön és Zalaegerszegen tartotta meg a „Kultúra határok nélkül” programsorozat 17. műhelymunkáját a Nonprofit Hagyomány Alapítvány az EFOP-5.2.2-17-2017-00028 projekt keretében. A műhelymunkára helyi partner civil szervezetek, kiemelten a Zala Megyei Kórház Sportegyesülete meghívására érkeztünk ide.

A műhelymunkán az Alapítvány képviselőin kívül a helyi szervező Zala Megyei Kórház Sportegyesülete  felvidéki és délvidéki partnerek, illetve az Összetartozunk Szövetség, a Nemzeti Együttműködési Közösség képviselői vettek részt más civil partnereken és a helyieken kívül.

A műhelymunka megnyitóján Szani Marianna szakmai vezető köszöntötte a megjelenteket.

Bemutatta a program célját, a menetrendet.

Baksa József projektmenedzser koordinálásával a résztvevők beszéltek a műhelymunkán a projekt közös lehetőségeiről és az adaptálási lehetőségekről.

A program része volt a zalaegerszegi és söjtöri kulturális látnivalóinak, első sorban a Deák Ferenccel kapcsolatos helyszínek megtekintése.

Szakmai cél a kulturális lehetőségek kihasználásának elemzése volt.

Köszönjük Jósa Attila, a Zala Megyei Kórház Sportegyesületének vezetője és a helyi szervezők csapatának nélkülözhetetlen segítségét.